Els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) ofereixen una formació sòlida i de qualitat a Barcelona per accedir amb èxit a l’entorn laboral. La nostra experiència d’èxit en la formació professional ens avala com una opció eficaç i de prestigi.

Sol·licita informació

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu!

Experiència professional

Des del Centre d’Estudis Roca oferim una àmplia formació en Cicles Formatius de Grau Superior, orientats a diferents sectors.

La nostra formació rigorosa i de qualitat prepara als nostres alumnes per a integrar-se amb facilitat a l’entorn laboral, amb una gran capacitació teòrica i tècnica.

Innovació Teconològica

En tots els Cicles Formatius de Grau Superior som capdavanters en l’ús de les noves tecnologies i eines 2.0., tant en l’àmbit educatiu com d’eines professionals pròpies de cada disciplina. Els nostres alumnes reben una formació tecnològicament puntera i actual.

Cicles Formatius de Grau Superior a Barcelona

Una mica més d'informació d'aquesta etapa d'educació superior al Centre d'Estudis Roca

8
Cicles de Grau Superior
650
Alumnes de Grau Superior a l'any
5
Famílies Professionals

Cicles Formatius Grau Superior - FP Dual

Vols estudiar i treballar?

A partir del curs 2017-18, Centre d’Estudis Roca ofereix la possibilitat de realitzar la formació d’alguns Cicles Formatius de Grau Superior en modalitat d’FP Dual, que combina la part teòrica amb una relació laboral amb l’empres, que ofereix una contractació laboral remunerada (contracte per a la formació i l’aprenentatge) o pràctiques formatives remunerades (beca formativa).

Els Cicles Formatius de Grau Superior que ofereixen la modalitat d’FP Dual són:

Per què estudiar un CFGS a Centre d'Estudis Roca?

El Centre d’Estudis Roca, situat a Barcelona, disposa d’un ampli programa de pràctiques a empreses per als seus alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior. Gràcies a les pràctiques FCT (formació en centres de treball) els nostres alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior podran establir el seu primer contacte amb el món laboral en empreses capdavanteres del seu sector professional.

Borsa de Pràctiques

Centre d'Estudis Roca compta amb empreses col·laboradores de gran prestigi que permeten als nostres alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior realitzar les seves pràctiques professionals en companyies com: Barcelona Televisió, Banc Sabadell, TMB, SIGMA, Magnòlia Escola Infantil o Dentix.

Certificacions Especialitzades

Els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior que ho desitgin tindran la possibilitat d’obtenir la certificació MOS (Microsoft Office Specialist) en: Word, Excel, Powerpoint, Acces i Outlook, i segons el sector, certificacions específiques de l'àmbit professional.

Metodologia PBL

La metodologia PBL (Problem Based Learning) té l'objectiu de desenvolupar habilitats personals i acadèmiques i cercar la resolució de problemes amb l'ajut de diversos recursos i tecnologies, treballant per projectes als Cicles Formatius de Grau Superior.

Sortides curriculars, Xerrades i jornades d’especialitat

Els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Centre d'Estudis Roca compten amb xerrades, sortides i jornades orientades al sector professional que estan estudiant.

Requisits d'accés

Poden accedir als Cicles Formatius de Grau Superior els alumnes que disposin d’alguna de les acreditacions acadèmiques següents:

 • Títol de Batxillerat
 • Títol de tècnic/a especialista (FP-2)
 • Títol de tècnic/a superior
 • Títol de tècnic o tècnica
 • Titulació universitària o equivalent
 • Certificat d’haver superat els ensenyaments substitutoris de la prova d’accés, per a determinats cicles formatius de grau superior
 • Haver superat el segon curs del batxillerat experimental, de qualsevol modalitat
 • Haver superat el curs d’orientació universitària (COU) o el curs preuniversitari
 • Proves d’accés per al cicle formatiu de grau superior que vulguin cursar
 • Proves d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys
 • Prova d’accés corresponent als mòduls professionals 3, d’acord amb l’annex 8 de la Resolució ENS/310/2002, de 31 de gener (DOGC núm. 3581, de 22.2.2002)

Selectivitat

Els titulats tècnics dels Cicles Formatius de Grau Superior poden accedir a la Universitat directament i sense l’obligació de fer cap prova.

La seva nota d’accés és la qualificació mitjana obtinguda al Cicle Formatiu de Grau Superior (entre 5 i 10 punts) i té validesa indefinida.

Per accedir a algun estudi de Grau, els estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior poden millorar la nota d’accés si s’examinen de matèries de modalitat de Batxillerat vinculades als estudis universitaris que desitgin cursar. Per això, voluntàriament, poden fer exàmens de la fase específica de les PAU.

Us adjuntem els següents documents:

– Fullet informatiu PAU: en aquest document trobareu informació sobre l’estructura de la prova, les convocatòries, les notes i tot el que fa referència a l’organització: documentació que s’ha de presentar, calendari, material, etc.

– Circular PAU alumnes Cicles Formatius de Grau Superior: en aquest document trobareu els links que us podran complementar la informació corresponent als estudiants interessats.

Ja podeu començar a pensar quina serà la vostra elecció. Escolliu uns estudis que us agradin i que tinguin força sortides a nivell professional. Molta sort!

Sortides Professionals i Educatives

Què pots fer un cop superat el CFGS?

Les persones que superen un Cicle Formatiu de Grau Superior obtenen un títol de tècnic superior, que els permet accedir a:

Cicles de Grau Superior

Els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) ofereixen una formació sòlida i de qualitat per accedir amb èxit a l’entorn laboral.

Estudis Universitaris

Amb la nota obtinguda amb la realització del CFGS, els alumnes que ho desitgin poden accedir directament a la Universitat o pujar nota a les PAU.

Món laboral

L’objectiu és trobar un lloc de feina relacionat amb els estudis que has realitzat, potenciant el teu talent i capacitats.