Repàs dels tallers EFEC amb el Secretari general d’Economia i Hisenda de la Generalitat

El Departament d’Economia ens ha escollit com a escola on, el Sr. Albert Castellanos, Secretari general del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, vindrà a fer un repàs dels tallers EFEC que al Centre d’Estudis Roca ja fa anys que fem amb els alumnes de 4t d’ESO.

Els Tallers EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya) pretenen formar, a través de diversos tallers, als nostres joves sobre l’estalvi, el deute, la inversió…

Aquest programa d’alfabetització i educació financera s’emmarca en les recomanacions d’organismes internacionals tan rellevants com l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i la Unió Europea (UE), i està supervisat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En ell, diferents voluntaris del món de les finances tracten de formar, a través de diversos tallers, als nostres joves. El programa ha permès als nois/noies de la nostra escola rebre una formació sobre diferents coneixements financers, entre ells: Administra els teus diners, Endeutar-te? Sí, però amb seny, inversió intel·ligent, format per decidir, etc…

Per al Centre d’Estudis Roca és un honor, com a centre col·laborador,  formar part d’aquest gran projecte i haver estat escollit per a fer aquest taller resum!

Hora d’inici

10:00

dijous, gener 17, 2019

Temps d'acabar

12:00

dijous, gener 17, 2019

La meva adreça

Centre d'Estudis Roca