Jornada de Portes Obertes ESO i Batxillerat

El pròxim 2 de febrer de 10h a 13h vine a les Portes Obertes als nostres centres de l’Avda. Meridiana, 263 (932430770). Rebreu informació de les etapes educatives d’ESO i Batxillerat, podreu conèixer els equipaments i instal·lacions del centre.

Sessions informatives per a les famílies

 ESO – 11:30h | Batxillerat – 10:15h i 11:30h

Volem convidar-vos a visitar el centre el pròxim dissabte 2 de febrer de 10h a 13h per tal de rebre tota la informació que necessiteu respecte a les etapes formatives d’ESO i Batxillerat.

La Jornada de Portes Obertes tindrà lloc al centre de l’Avda. Meridiana, 263 (932430770) per als estudis d’ESO i Batxillerat.

Farem visites guiades on us ensenyarem cadascun dels espais del centre, aules, laboratoris, sales i els diferents tallers de totes les branques i especialitats que impartim en el nostre Centre. També trobareu els materials didàctics que l’escola posa a disposició dels alumnes, com les eines 2.0, la plataforma educativa i els equipaments de les aules: canons retroprojectors, Pissarres Digitals Interactives, Internet de banda ampla, etc.

Durant la Jornada també es podran visitar les exposicions que han preparat els nostres alumnes amb els treballs que han fet des de principi del curs escolar.

Les famílies poden informar-se de tot allò que estigui relacionat amb els estudis dels seus fills mitjançant les consultes als professors especialistes que estan als tallers i laboratoris o si volen una atenció més personalitzada, podran demanar una entrevista a la Secretaria del nostre Centre.

Us recordem que hi haurà una conferència informativa de cadascuna de les etapes per part dels caps d’estudis corresponents:

  • ESO – 11:30h
  • Batxillerat – 10:15h i 11:30h

Esperem poder-vos saludar personalment.

Hora d’inici

9:00

Divendres, febrer 1, 2019

Temps d'acabar

12:00

Divendres, febrer 1, 2019

La meva adreça

Centre d'Estudis Roca