11 d’abril a les 18h – Jornada informativa per a alumnes de Batxillerat

Estàs pensant estudiar Batxillerat? Dubtes entre les diferents modalitats i vols conèixer en detall cada itinerari? Vine a resoldre tots els dubtes a la Jornada destinada a alumnes de Batxillerat del pròxim dijous 11 d’abril a les 18h. Som a l’Av. Meridiana, 263 +Info: 932430770

Volem informar-vos que el pròxim dijous 11 d’abril a les 18h tindrem la Jornada destinada a alumnes de Batxilleratuna jornada que servirà per intercanviar inquietuds, experiències i vivències pròpies del Batxillerat de la nostra escola.

Els futurs alumnes de Batxillerat podran informar-se sobre les diferents modalitats: Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials, podran resoldre els seus dubtes sobre el nostre model educatiu i les característiques d’aquesta etapa educativa.

A Centre d’Estudis Roca hem dissenyat un Batxillerat amb estil universitari, orientat per preparar-te per als futurs estudis universitaris, amb un objectiu als exàmens de les PAU d’un 100% d’aprovats.

Vine a descobrir el pla lector trilingüe millora l’eficàcia i la comprensió lectora en català, castellà i anglès, també podràs obtenir el First Certificate, assolint el domini de l´anglès amb una titulació necessària per als teus estudis universitaris. En el nostre Centre apliquem la metodologia universitària de l’aprenentatge basat en problemes (PBL), per tal de que tinguis més recursos en la teva incorporació a la Universitat.

T’ajudarem a decidir la modalitat de Batxillerat a seguir, escollint l’itinerari més idoni en funció de les teves habilitats, sempre amb l’orientació necessaria.

Recorda, dijous 11 d’abril a les 18h al Centre d’Estudis Roca, a l’Av. Meridiana 263 de Barcelona (93 243 07 70).

T’hi esperem!

Hora d’inici

16:00

Dilluns, abril 17, 2017

Temps d'acabar

18:00

Dilluns, abril 17, 2017

La meva adreça

Birmingham, UK

Respondre a %s

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *